divendres, 1 de setembre del 2017

125è Aniversari de l'arribada del ferrocarril a Ascó

L'Associació Cultural Lo Llaüt juntament amb l'associació Amics del Ferrocarril de Móra la Nova han encapçalat la iniciativa de dissenyar una exposició de 13 rollers que es fes ressò de la commemoració del 125è aniversari de l'arribada del ferrocarril entre Móra la Nova i Faió.
La proposta va arribar als diferents pobles de la comarca per on passa la via fèrria i va captar l'interès d'aquests pobles, aconseguint que a banda de Móra la Nova i Ascó s'hi afegissin els pobles de Garcia, Vinebre -per la seva vinculació al tren-, Flix, Riba-roja d'Ebre i Faió, donant lloc a una mostra que conté 13 rollers que donen notícia de la importància de l'arribada del tren a cada població i mostren, a través d'imatges antigues i curioses, paisatges, anècdotes i fets històrics i rellevants d'un passat recent del tren a la Ribera d'Ebre.  
La mostra, itinerant, s'ha pogut veure a Ascó del 20 al 31 d'agost. Un cop acabi la seva itinerància es podrà visualitzar al Centre d'interpretació del Ferrocarril de Móra la Nova. A més, si esteu interessats en disposar de l'exposició podeu aconseguir-la per unes setmanes tot adreçant-vos a l'esmentat Centre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada